Knallend 2018 in!

Knallend 2018 in!

Het jaar 2018 is ondertussen al enkele weken ingeluid. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ondanks dat ik zelf meestal niet aan goede voornemens doe, sta ik er dit jaar toch even bij stil. Om deze voornemens zo realistisch mogelijk te houden, blikken we samen even terug op wat er in 2017 allemaal gebeurd is. Want één ding kunnen we met zekerheid zeggen: 2017 was hét jaar van DIY Soap.

 

OPENENING WINKEL

DIY Soap Store

In april 2017 brak een waar hoogtepunt aan voor DIY Soap, namelijk de opening van onze eigen DIY Soap Store! De winkel is te vinden in de Van Woustraat in Amsterdam, en ja hoor er is voor elk wat wils! We kozen er namelijk voor om het DIY-concept door te trekken, waardoor klanten nu dagelijks hun eigen skincare ter plekke samen kunnen stellen. Naast kant-en-klare pakketten kan je dus ook nog heel wat losse ingrediënten in onze winkel vinden wat zorgt voor een heerlijke frisse geur bij het binnenstappen!

 

UITBREIDING ASSORTIMENT

Zo’n eigen winkel draait natuurlijk niet met één enkel pakket in de schappen. Dit jaar is het assortiment van DIY Soap dan ook heel wat uitgebreid. Zo ligt de focus niet enkel meer op ‘natural cosmetics’ maar nu ook op ‘natural skincare’. Naast bodycreams, scrubs en olietjes voor je gezicht, kan je nu ook deodorant, badzout, handcrème en nog veel meer in de winkel en webshop terug vinden. De vele boeken, het koffie-en theegamma, de toilettassen, kaarsen en andere leuke snufjes dragen dagelijks bij aan ons totaalconcept!

 

WORKSHOPS

 

2017 was voor DIY Soap ook het jaar van ‘bewustwording’. We willen onze klanten namelijk meer en meer bewust maken van wat er in hun verzorgingsproducten zit. Omdat een keertje rondsnuffelen op de website voor sommige mensen niet echt ‘the trick’ doet, lanceerden we sinds kort onze eigen DIY Workshops. In deze workshops kan je met een groepje vrienden/vriendinnen/collega’s/familie… je eigen skincare naar keuze maken en achteraf gewoon de producten mee naar huis nemen! Hoe cool is dat?

 

PSSST: toch liever zelf in je keuken zitten klieren? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina en ontdek onze wekelijkse rubriek “uit Erica’s keuken”. Simpele beautytips te maken met ingrediënten uit jouw keukenkastje!

 

EVENTS

Ook al is er nu een eigen DIY Soap Store, toch trekken we er maar al te graag nog eens op uit. Zo waren we afgelopen jaar te gast op ‘Flavourites’, ‘Body & Mind Festival’, ‘Sprout’ en nog veel meer. Ook waren we af en toe te gast in een shop waar onze producten elke dag met veel liefde over de toonbank gaan. Denk maar aan shops als ‘Hutspot’, ‘De Nieuwe Winkel’, ‘Lu-st’, ‘The Mind Bar’, ‘VNTG’…

 

PUBLICATIES

Zonder de pers, zouden we natuurlijk niet staan waar we vandaag nu staan. Daarom zijn we ook enorm dankbaar voor de vele samenwerkingen met bloggers, vloggers en magazines. Enkele van de mooiste publicaties afgelopen jaar kwamen in Elle Magazine, VT Wonen , Margriet en nog veel meer.

 

Oh ja! Heel wat leuke publicaties kwamen ook vanuit onze allereerst DIY Soap AMBASSADRICE: Veerle Goossens!

 

WAT BRENGT 2018?

In 2018 willen we blijven werken rond ‘natural skincare’, zowel in de winkel als online. Kortom komt dit erop neer dat er weer heel wat workshops aankomen om jullie te laten kennis maken met ‘bewuste skincare’, EN dat er ook weer heel wat nieuwe producten aangeboden worden.

 

2018 staat ook volledig in het teken van jullie (!), onze trouwe klanten. We willen ons namelijk meer online gaan profileren en daar kunnen we al jullie hulp bij gebruiken! Volg ons op Instagram & Facebook, check welke evenementen er nog aankomen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief, want na enkele heerlijke successen vorig jaar komen er ook dit jaar weer heel wat KORTINGSCODES en GIVEAWAYS aan!

 

STAY TUNED!

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »