• Bestel voor 15.30 u, Morgen in huis
  • GRATIS verzending NL, DE, BE vanaf €50.-
  • 100% Natuurlijk & Duurzaam

9.6Out of 247 Reviews

Pure Jojoba-olie - Hoge kwaliteit

Pure Jojoba-olie - Hoge kwaliteit

€22,50

Pure Jojoba-olie - Hoge kwaliteit

(0)

€22,50

Op voorraad

  • Gratis verzending Vanaf €30,-

Onze pure koudgeperste Jojoba olie is rijk aan vetzuren en is een geweldige niet-vette hydraterende olie! Geschikt voor alle huidtypen.

Productomschrijving

Jojoba olie

  • Rijk aan vetzuren, niet-vette vochtinbrengende olie (eigenlijk wax) 
  • Alle huidtypen, vooral vette en acne-gevoelige huid
  • Ongeraffineerde, koudgeperste jojoba-olie (Simmondsia chinensis)

Jojoba-olie is de vloeistof die wordt geproduceerd uit het zaad van de simmondsia chinensis-plant. Het bevat veel vetzuren, antioxidanten, vitamines en mineralen. De olie helpt een gezonde vochtbarrière van de huid te behouden en is vrijwel geurloos.

Inhoud: 50 ml of 100 ml

Verpakking: 50 ml glazen druppelflesje of 100 ml glazen fles *

* Neem je eigen container mee om in de winkel te vullen. De glazen flessen zijn geschikt om bij te vullen. Maar je kunt de fles natuurlijk ook zelf hergebruiken.

Jojoba Oil Voordelen

Jojoba lijkt sterk op het natuurlijke talg van onze eigen huid, waardoor het gemakkelijk wordt opgenomen en zelfs geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Jojoba is rijk aan vitamines en mineralen, waaronder vitamine C, B-vitamines, vitamine E, koper en zink. Het heeft een uitzonderlijk lange houdbaarheid omdat de olie eigenlijk een vloeibare was is.

De olie kalmeert de droge huid en maar voelt niet vet aan, dus het is ook geweldig voor een gecombineerde huid en / of vette huid. De antioxidanten in de olie helpen bij het produceren van collageen in de huid, waardoor het er gezond en gehydrateerd uitziet zonder vettig te zijn. De toename van collageen kan fijne lijntjes helpen verminderen en de huid verlevendigen.

Jojoba-olie is ook nuttig voor het versterken en hydrateren van haar en kan na verloop van tijd helpen bij het behandelen van een droge hoofdhuid en roos.

Jojoba Oil Haar

HOE TE GEBRUIKEN: Je kunt een theelepel jojoba-olie aan je conditioner toevoegen om de hydraterende eigenschappen te verbeteren en uitdroging of jeuk te verminderen, waardoor gespleten haarpunten en breuk worden voorkomen. Je kunt ook 3-5 druppels toevoegen aan een handvol shampoo of conditioner.

Voor extra glans en kracht, probeer jojoba-olie als haarmasker. Voor het douchen een kleine hoeveelheid opwarmen tussen je handen en direct op de wortels aanbrengen, naar de uiteinden toe werkend. Gebruik voor kort haar één theelepel en voor lang haar twee theelepels. Laat twintig minuten intrekken en was vervolgens zoals gewoonlijk met shampoo en conditioner.

Jojoba Oil Huid

HOE TE GEBRUIKEN: De olie verstopt de poriën niet, dus het is een geweldige optie als een stand-alone hydraterende olie voor de acne-gevoelige huid en zal gemakkelijk absorberen zonder residu achter te laten. 
Jojoba-olie kan ook worden gebruikt als nagelriemolie om nagelbedden te versterken en een gezonde nagelgroei te bevorderen.

Ingrediënt: Jojoba-olie (Simmondsia chinensis) - ongeraffineerd, koud geperst.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

DIYS Soap 9.6 / 10 - 156 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »