• Bestel voor 15.30 u, Morgen in huis
  • GRATIS verzending vanaf €60
  • Handgemaakt & Duurzaam

9.6Out of 419 Reviews

Speciale editie: Shea Butter Soap Lavendel

Speciale editie: Shea Butter Soap Lavendel

€8,50

Productomschrijving

Speciale Editie: Shea Boter Zeep Lavendel

Deze shea boter zeep is heerlijk mild voor de huid. Ze zeep is gemaakt met een combinatie van Shea Boter, Olijfolie, Kokosolie en Castor Olie. De verschillende etherische oliën zorgen voor een heerlijke milde geur. 

Deze zeep is gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten.

  • 100% natuurlijk, milde zeep
  • Gemaakt met lavendel etherische olie
  • Hydraterend: gemaakt met héél veel shea boter
  • Verpakking: verpakt in een stukje papier

Waarom Shea Boter Zeep?

Sheabutter wordt vaak bestempeld als één van de beste verzorgingsproducten ter wereld. Veel mensen met huidproblemen of een hele droge huid kunnen baat hebben bij het gebruik van shea boter. Shea boter kan helpen bij de meest uiteenlopende huidproblemen zoals: eczeem, droge en geïrriteerde huid en nog veel meer. Shea boter in je zeep werkt dan ook zeer hydraterend en verzorgend en is ideaal voor de gevoelige/geïrriteerde huid, maar kan ook gebruikt worden voor gezond haar en een verzorgde hoofdhuid.

De Zeep is zeer geconcentreerd, zuinig in gebruik, omdat het een hele harde zeep bar is, en heel mild. De zeep kan voor het lichaam worden gebruikt en eventueel ook voor het haar. 

Shea Boter Zeep voor je lichaam

Deze shea boter zeep maakt de huid schoon, zacht en glad. De zeep werkt zeer hydraterend en verzorgend. Kies uit 3 verschillende milde geuren: lavendel, cederhout, sinaasappel & cederhout. 

Shea Boter Zeep voor je haren

Shea boter zeep kan ook gebruikt worden als shampoo en is geschikt voor alle haartypes. Maar vooral voor mensen die niet goed reageren op shampoos met chemische toevoegingen of last hebben van een geïrriteerde hoofdhuid, kan deze shea boter zeep aangeraden worden. Door de shea boter worden de haren goed gehydrateerd en verzorgd. Let op! Je haar wassen met zeep kan in het begin echt anders aanvoelen, vooral als je een chemische shampoo gewend bent. De één vindt het heel prettig, de ander niet. Lees meer over het verschil tussen haarzeep en shampoo bars op onze pagina over onze Rozemarijn Haarzeep

Ingrediënten:

Verzeepte Shea boter (sodium shea butterate)**, Verzeepte Olijfolie (Sodium olivate)**, Verzeepte kokosolie (Sodium cocoate)**, Verzeepte castorolie (sodium castorate), aqua, lavendel etherische olie (Lavandula Angustifolia (van nature aanwezig in deze etherische olie: linalool, geraniol, limonene)). **Biologisch

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

DIYS Soap 9.6 / 10 - 156 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »