Valentijns DIY Huidverzorging Workshop

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Valentine's DIY Skin Care Workshop


Maak je eigen Valentijns treat (voor jezelf of je partner)

Datum: donderdag 8 februari 19.00 - 20.30 uur

Kom met je partner, vriend(in) of familielid naar deze 1,5 uur durende workshop DIY Huidverzorging met Valentijns thema.

In deze workshop maken we 3 verschillende huidverzorgingsproducten: een heerlijke lichaamsolie / massageolie (100 ml), een (op Valentine's geïnspireerde) bodyscrub (100 ml) en een lippenbalsem (15 ml) om die lippen mooi en zacht te maken voor jouw Valentijn. De producten die wij maken zijn 100% natuurlijk en in onze winkel vind je een heleboel verschillende ingrediënten die je kunt gebruiken om te mixen en te matchen. Tijdens de workshop leer je meer over de ingrediënten en hun voordelen voor verschillende huidtypes. De workshop vindt plaats in onze mooie winkel in Amsterdam.

 

Workshop Amsterdam


Kosten - SPECIALE VALENTIJNS DEAL: 30 euro per persoon of kom samen met een vriend of vriendin 50 euro voor twee personen. 

Datum: donderdag 8 februari 19.00 - 20.30 uur

Duur: De workshop duurt ongeveer 1,5 uur.

Wat je krijgt: we beginnen met koffie of thee. Na afloop neem je je 3 zelfgemaakte huidverzorgingsproducten mee naar huis en ontvang je een boekje met recepten en een kleine verrassing.

Taal: Het workshop materiaal is in het Engels. De workshops zijn in het Engels, maar er is ook altijd de mogelijkheid om in het Nederlands uitleg te krijgen.

Aantal personen: minimaal 3, maximaal 8. Bij onvoldoende inzendingen kan de workshop worden geannuleerd.

Waar: Van Woustraat 48, Amsterdam.

 

Reserveringen voor workshops


Reserveringen kunnen worden gemaakt door de workshop in onze webshop aan te schaffen. Opgelet: vink het vakje 'ophalen in winkel' aan wanneer je wordt gevraagd om een ​​verzendmethode te kiezen.

Voor vragen e-mail naar: info@diysoap.nl

Besteed deze tijd aan jezelf en maak een traktatie voor jezelf of voor je geliefde - laat je inspireren en leer iets meer over hoe je je eigen huidverzorging kunt maken en hoe je goed voor je huid kunt zorgen. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen