Maak je eigen schoonmaakproducten voor in huis, 100% natuurlijk

€38,00
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Op voorraad (10)
Levertijd: Vóór 15.30 besteld, morgen in huis | In Amsterdam zelfde dag bezorgd | NL €4,95 | BE / DE €5,95 | FR €9,95

Workshop Schoonmaakproducten Maken

Schoonmaken vinden de meeste van ons een vervelende taak, maar de simpele keuzes die je kan maken rond schoonmaken, kunnen een groot verschil maken. We kunnen ervoor zorgen dat wijzelf, onze kinderen en het milieu minder blootgesteld worden aan schadelijke ingrediënten, maar we kunnen ook een bijdrage leveren in het verminderen van (plastic) afval door onze flessen steeds opnieuw te gebruiken. Als je je eigen schoonmaakmiddelen gaat maken, kan je je (plastic) flessen gewoon steeds opnieuw vullen en hergebruiken.

In deze workshop bespreken we de verschillende mogelijkheden voor verschillende soorten reiniging en gaan we aan de slag met het maken van onze eigen allesreiniger met ingrediënten die je waarschijnlijk al in je keukenkast hebt staan. We zullen ook ingaan op het gebruik van castille zeep voor allerlei doeleinden en aan het einde van de workshop ontvang je nog van ons een bare heerlijke pure olijfoliezeep.

 

Maak je eigen schoonmaakproducten

De producten die we maken zijn 100% natuurlijk. In onze winkel zijn er verschillende ingrediënten aanwezig waarmee je kan mixen en matchen. Tijdens de workshop leer je meer over verschillende ingrediënten en waarom ze goed werken als reinigingsmiddelen. De workshop vindt plaats in onze mooie winkel in Amsterdam.

 

Workshop Amsterdam

Kosten: 38,00 euro per persoon.

Duur: de workshop duurt ongeveer 1 uur.

Wat je krijgt: Aan het begin van de workshop ontvang je een kopje kruidenthee. Hiernaast ontvang je je zelfgemaakte allesreiniger in een 500 ml sprayfles. Je ontvangt ook een bar pure olijfoliezeep die je voor veel verschillende doeleinden kunt gebruiken (voor je huid als zeep, als wasmiddel enz.). En een PDF-boekje met recepten zodat je zelf thuis aan de slag kunt.

Aantal personen: minimaal 4, maximaal 10. Bij te weinig inschrijvingen kan de workshop worden geannuleerd.

Taal: Het workshopmateriaal is in het Engels. De workshops zijn in het Engels, maar er is altijd de mogelijkheid om een uitleg in het Nederlands te krijgen.

Waar: Van Woustraat 48, Amsterdam.

 

Reservering workshop

Wanneer: je kan je aanmelden door de datum van je keuze te selecteren.

Reserveringen kunnen worden gemaakt door de workshop in onze webshop aan te schaffen. Let op: vink het vakje 'afhalen in winkel' aan wanneer je wordt gevraagd om een verzendmethode te kiezen.

Na betaling ontvang je een automatische bevestiging van je bestelling en na enkele dagen ontvang je ook een persoonlijke e-mail met een bevestiging van je reservering voor de workshop. In deze e-mail vindt je alle details van je reservering voor de workshop, zoals tijd, locatie enz. Je ontvangt geen bevestiging van je reservering per post, alleen per e-mail.

Reservering voor een groep: het is mogelijk om voor een groep te reserveren (minimaal 6, maximaal 10 personen). Stuur een e-mail naar: workshop@diysoap.nl. Data en tijden in overleg.

Overige vragen: e-mail naar workshop@diysoap.nl

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »