Zeep Maken - Hot Proces

Beschikbaarheid: Op voorraad (8)

Workshop Natuurlijke Zeep Maken

Tijdens deze 1,5 tot 2 uur durende workshop leer je hoe je verschillende ingrediënten kunt gebruiken om zelf zeep te maken. 

We laten je zien hoe je twee soorten zeep kunt maken: een traditionele zeep die wordt gemaakt van natuurlijke oliën en loog en een zeep met een zeep basis.  

Verder gaan we bespreken hoe je zepen kunt maken met verschillende eigenschappen, welke oliën je moet gebruiken en we zullen de verschillende technieken van het zeep maken bespreken.

Daarna gaan we samen aan de slag om zeep te maken. We gaan als groep 1 grote zeep bar (brood) maken volgens de hot process methode en daarna een zeep met een zeepbasis. Het laatste zeepje ga je zelf versieren en geuren etc. toevoegen. Je vertrekt met een instructieboekje en twee stukken zeep: het zeepje dat zelf hebt versierd en een plak van een traditioneel gemaakte zeep. 

De workshop wordt gegeven door Els. Els heeft meer dan 20 jaar kruidengeneeskunde bestudeerd en is een gekwalificeerde fyto- en aromatherapeut. Zij beschikt over een enorme kennis van planten en andere natuurlijke ingrediënten en hun geneeskrachtige werking.

 

Workshop Zeep Maken Amsterdam

De workshop is in het Engels, maar je kunt altijd een uitleg / vertaling in het Nederlands krijgen.

Kosten: euro 38 pp

We maken 2 heerlijke zepen die je na de workshop mee naar huis kunt nemen. Verder krijg je nog een A-4tje met informatie en een recept mee naar huis. 

Locatie: DIY Soap, Van Woustraat 48 Amsterdam.

 

Workshop Reserveringen

Reserveren kan door de workshop in onze webshop af te rekenen.

Let op: vink het hokje 'ophalen in winkel' aan wanneer je wordt gevraagd een ​​verzendmethode te kiezen.

Deelnemers: minimaal 5, maximaal 8.
De workshop kan worden geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn.

Als je vragen hebt kan je een e-mail sturen naar info@diysoap.nl.

Wij kijken ernaar uit je in de winkel te mogen ontvangen!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen