Team

Erica Linger - Oprichter & CEO

Lees meer over het verhaal achter DIYS Soap op Over Ons.

Erica Linger

Sarah - Allround Medewerker

Sarah studeert aan de UvA en werkt bij DIYS Soap in de winkel in Amsterdam. Ze helpt bij productontwikkeling, social media en sales.

 

 

 

Gessica Lucci - Marketing & Promotie

Gessica is eigenaar van GL Promotions and helpt kleine tot middelgrote bedrijven met marketing, social media content & promotie. Gessica spreekt Engels, Italiaans, Russisch en inmiddels ook Nederlands. Bij DIYS Soap doet Gessica de promotie voor de workshops en assisteert ze tijdens de workshops.

 

Gessica Lucci

 

Giulia - Productontwikkeling & verpakkingen

Giulia is van jongs af aan al een gepassioneerde cosmetica-liefhebster. Bovendien heeft ze sinds haar jeugd al iedere crème uitgeprobeerd die op de markt verkrijgbaar is voor haar eczeem. Giulia vindt het geweldig om naar ingrediëntenlijsten te kijken en te begrijpen hoe de dingen werken: daarom heeft ze een master in Chemical Engineering afgerond. Bij DIYS Soap werkt Giulia aan productontwikkeling en het verbeteren van verpakkingen. 

 

Giulia

Danielle van de Vlag - Communicatie & Content

Danielle is freelance blogger, content creator, journalist en webredacteur. Hiernaast heeft ze een online lifestyle magazine Puur van Geluk. Voor DIYS Soap schrijft Danielle blogs over natuurlijke huidverzorging, waarin ze allerlei tips & tricks deelt. 

Danielle

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »