• Bestel voor 15.30 u, Morgen in huis
  • GRATIS verzending vanaf €60
  • Handgemaakt & Duurzaam

9.6Out of 419 Reviews

Verzorgende deodorant Crème Lavendel

Verzorgende deodorant Crème Lavendel

€8,50

Verzorgende deodorant Crème Lavendel

(2)

€8,50

    Backorder - 5 werkdagen

    • Gratis verzending Vanaf €60,-

    Heerlijke luchtige deodorant crème, 100% natuurlijk, zeer verzorgend en een goede bescherming. Speciaal voor lavendel lovers, ruikt naar velden vol lavendel!

    Productomschrijving

    Deodorant Crème Lavendel

    Deze heerlijke luchtige natuurlijke deodorant crème Lavender Fields is gemaakt met biologische shea boter, jojoba olie, baking soda en lavendel. De deodorant geeft een goede bescherming en is mild voor de huid! De deodorant is 100% natuurlijk en gemakkelijk aan te brengen. De luchtige crème smeert makkelijk uit, is heel mild en verzorgend. 

    Gebruik: breng met je vingers een klein beetje crème (ter grootte van een erwtje) aan onder je oksel en smeer voorzichtig uit. Je bent beschermd voor de hele dag!

    Bij temperaturen vanaf 40 graden Celsius kan deze deodorant gaan smelten. Houd hier rekening mee als je gaat reizen. In het Nederlandse klimaat is er niks aan de hand en blijft de deodorant een crème. Is de deodorant gesmolten? Niks aan de hand, gewoon even doorroeren voor gebruik!

    Geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid. 

    Inhoud blikje: 30 ml.

    Inhoud glazen pot: 100 ml*

    Houdbaarheid: 12 maanden

    *Breng je eigen container mee om in de winkel te tanken. De glazen potten (100 en 200ml) zijn geschikt voor hergebruik - breng ze leeg terug bij het afhalen van een nieuwe bestelling voor €1 shoptegoed (binnen 7 dagen per e-mail verzonden). Als je de winkel niet kunt bezoeken, hergebruik en recycle deze dan bij je plaatselijke glasrecycling container. Om het makkelijker te maken kun je 5 lege flessen sparen voor € 5 shoptegoed.

    Deodorant zonder Verpakking

    Is je deodorant op? Vul je blikje dan weer bij in onze winkel. Zo koop je eigenlijk een deodorant zonder verpakking! Wil je liever grotere hoeveelheden deodorant kopen, dat kan ook! We verkopen de deodorant ook in 100ml of 200ml glazen potjes. Voor deze glazen potjes betaal je € 1,50 aan statiegeld. Je kan de glazen potjes weer inleveren in onze winkel of als je 5 glazen potjes hebt kan je ze opsturen per post, zodat wij ze weer kunnen hergebruiken. Zo werken we samen aan een schonere wereld!

    Natuurlijke deodorant

    Deze natuurlijke deodorant bevat slechts een paar (alleen maar natuurlijke) ingrediënten en bevat geen aluminium en parabenen.

    Ingrediënten:

    Biologische Shea Butter (Butyrospermum Parkii nut butter), Biologische kokosolie, (Cocos Nucifera oil), Maizena (Zea Mays Starch), Baking Soda (natriumbicarbonaat), Jojoba (Simmondsia Chinenis), Lavendel (Lavandula angustifolia Oil). 

    Reviews

    5 / 5

    5 sterren op basis van 2 beoordelingen

    • 5 / 5By Lianne 23 / Apr / 2019

      Deze deodorant ruikt hemels en ik hoef hem maar 1 keer per dag op te smeren! Top product. Grote kans dat ik nooit meer naar een andere deodorant overstap

    • 5 / 5By Esmee 26 / Mar / 2019

      Echt een geweldig product! Heb al meerdere natuurlijke deo's geprobeerd, maar dit is echt de beste tot nu toe.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    DIYS Soap 9.6 / 10 - 156 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »