• Bestel voor 15.30 u, Morgen in huis
  • GRATIS verzending vanaf €60
  • Handgemaakt & Duurzaam

9.6Out of 419 Reviews

Ioana Hotoiu - 08 / Apr / 2020

7 lifestyle tips voor een mooiere huid

Het maakt niet uit hoeveel crèmes je gebruikt en behandelingen je ondergaat, je huid zal nooit die mooie gloed hebben als je geen gezonde levensstijl hebt. Lees hier 7 simpele tips voor een mooie huid

7 lifestyle tips voor een mooiere huid
Blog DIYS Soap

7 lifestyle tips voor een mooiere huid

Het maakt niet uit hoeveel crèmes je gebruikt en behandelingen je ondergaat, je huid zal nooit die gezonde gloed hebben als je geen gezonde levensstijl hebt. De huid is ons grootste orgaan en werkt voornamelijk als een schild tussen onze inwendige organen en de omgeving.

De huid kan ook aangeven dat er een probleem is met een van je organen. Wanneer je ziek bent of je moe voelt, zal je huid dat laten zien. Daarom hebben we enkele tips opgesteld die je huidverzorgingsroutine kunnen aanvullen voor een gezonde en glanzende huid.

1. Drink water

We weten dat je er moe van wordt om dit te horen, maar water drinken is een van de meest effectieve manieren om je huid schoon te houden en toch doen veel mensen het niet. Streef naar minimaal 8 glazen per dag en je mond en lichaam zullen niet langer uitgedroogd aanvoelen. Als je elke dag minstens 2 liter water drinkt, verwijder je ook de gifstoffen uit je lichaam die anders huidproblemen zoals puistjes veroorzaken.

Drink Water voor een gezonde huid

2. Eet zo min mogelijk suiker

Veel suiker eten resulteert in een chemisch proces genaamd glycatie, dat plaatsvindt wanneer suiker hecht aan eiwitten en lipiden in ons lichaam. Hierdoor wordt de huid stijf en ontstaan er rimpels. Hoewel de verouderingseffecten niet onmiddellijk zichtbaar zijn, zijn deze wel degelijk aanwezig. Daarnaast is het eten van veel suiker een van de belangrijkste oorzaken van verstoringen in de organen dat zich vertaalt in puistjes op onze huid.

3. Sport regelmatig

Sporten verbetert onze bloedcirculatie en vermindert de negatieve effecten van glycatie. 'S morgens minstens een half uur trainen is een van de meest effectieve manieren om je voor te bereiden op de dag, omdat je je energieker en gelukkiger zult voelen. Tijdens je workout geven je hersenen endorfines, dopamine en serotonine af - chemicaliën die positieve stemmingen stimuleren. Studies hebben aangetoond dat lichaamsbeweging zorgt voor een hogere levenskwaliteit, zoals positievere gedachten en een verbeterde gezondheid.

Sport regelmatig voor een gezonde huid

4. Drink groene thee

Groene thee is rijk aan vitamine B2 en vitamine E, deze hebben een hoog collageengehalte en houden de huid gehydrateerd. Behalve dat het anti-aging effecten heeft, heeft groene thee ook antibacteriële eigenschappen, dus het kan worden gebruikt om puistjes en acne te bestrijden.

DIYS Soap groene thee wordt gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en is te vinden in onze winkels.

5. Crèmes aanbrengen na het douchen

Zorg ervoor dat je je huidverzorgingsroutine uitvoert nadat je gedoucht of een bad genomen hebt, want dat is het moment waarop je poriën open staan en je huid klaar is om aangevuld te worden. Als alternatief kun je ook een paar minuten een warme handdoek op je gezicht leggen om je huid klaar te maken voor de routine. Gezichtscrèmes zijn cruciaal voor elk huidtype, ook voor de vette, omdat de oliën die door je eigen huid worden geproduceerd niet dezelfde zijn als die in crèmes. Voor een acne-gevoelige huid, gebruik een serum dat geschikt is voor de vette en acne gevoelige huid en breng af en toe wat natuurlijke theebladen aan op de ontstekingen en puistjes, als een soort gezichtsmasker.

Biologische gezichtscreme

6. Exfoliëren

Exfoliëren moet dagelijks worden gedaan, zodat het vuil en de dode huid worden verwijderd. De meeste exfoliators hebben echter zeer agressieve chemicaliën die dagelijks gebruik onmogelijk maken, omdat ze de huid te droog maken. Maar daar hebben we de oplossing voor. Onze Konjac-spons werkt als een zachte exfoliator en kan elke dag veilig worden gebruikt na het verwijderen van make-up.

Natuurlijke gezichtsreiniger

7. Gebruik een gezichtsreiniger

Zonder een reiniger te gebruiken, kunnen de poriën verstopt blijven en kan het vuil zich blijven ophopen. Het is belangrijk om een ​​goede gezichtsreiniger te gebruiken om vuil en make-up van je huid te verwijderen. Het maakt niet uit of je wel of geen make-up draagt ​​of last hebt van acne of niet, het is belangrijk om je gezicht schoon te maken, vooral voordat je naar bed gaat. Je gezicht reinigen is vooral belangrijk omdat je gezicht overdag wordt blootgesteld aan vrije radicalen in de omgeving (door vervuiling en zon), wat de afbraak van collageen kan veroorzaken en uiteindelijk kan leiden tot fijne lijntjes en rimpels. Sla dit dus niet over voordat je je bed in duikt!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • DIYS Soap op TV
    10 / May / 2021

    Ioana Hotoiu - 08 / Apr / 2020

    DIYS Soap op TV

  • DIY Shampoo en Conditioner
    08 / Apr / 2021

    Ioana Hotoiu - 08 / Apr / 2020

    DIY Shampoo en Conditioner

  • DIY Amandel Koffie Body Scrub Recept
    22 / Mar / 2021

    Ioana Hotoiu - 08 / Apr / 2020

    DIY Amandel Koffie Body Scrub Recept

  • 5 natuurlijke oplossingen voor donkere kringen onder je ogen
    06 / Oct / 2020

    Ioana Hotoiu - 08 / Apr / 2020

    5 natuurlijke oplossingen voor donkere kringen onder je ogen

  • Musthaves voor je huid in de zomer!
    12 / Jun / 2020

    Ioana Hotoiu - 08 / Apr / 2020

    Musthaves voor je huid in de zomer!

  • Versimpel je beauty routine
    03 / Jun / 2020

    Ioana Hotoiu - 08 / Apr / 2020

    Versimpel je beauty routine

  • Ontspannen Avondroutine
    19 / May / 2020

    Ioana Hotoiu - 08 / Apr / 2020

    Ontspannen Avondroutine

  • Droge handen tips
    06 / May / 2020

    Ioana Hotoiu - 08 / Apr / 2020

    Droge handen tips

  • DIY Recepten Gezichtsmasker Maken
    16 / Apr / 2020

    Ioana Hotoiu - 08 / Apr / 2020

    DIY Recepten Gezichtsmasker Maken

  • 7 lifestyle tips voor een mooiere huid
    08 / Apr / 2020

    Ioana Hotoiu - 08 / Apr / 2020

    7 lifestyle tips voor een mooiere huid

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
DIYS Soap 9.6 / 10 - 156 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »