• Bestel voor 15.30 u, Morgen in huis
  • GRATIS verzending vanaf €60
  • Handgemaakt & Duurzaam

9.6Out of 419 Reviews

Ioana Hotoiu - 03 / Jun / 2020

Versimpel je beauty routine

Order je beauty producten en maak je leven makkelijker door je beauty routine te versimpelen in een paar eenvoudige stappen.

Versimpel je beauty routine
Blog DIYS Soap

Versimpel je beauty routine in een paar eenvoudige stappen

Veel tijd besteden aan je huidverzorgingsroutine of een berg huidverzorgingsproducten bezitten, betekent niet automatisch dat je huid er schoon en gezond uitziet. We hebben een paar tips samengesteld over hoe je een glanzende huid kunt hebben door je routine te vereenvoudigen.

Maak een selectie: Welke producten zijn echt goed voor je huid?

Het kopen van huidverzorgingsproducten kan een heerlijk moment zijn. De verpakking, de geuren, de texturen of de branding kunnen ons er op dat moment van overtuigen dat een product wonderen gaat doen voor onze huid. Maar hoe vaak gebeurt dat eigenlijk?

Om erachter te komen welke van je huidverzorgingsproducten echt voor je huid werken, kun je jezelf de volgende vragen stellen over elk huidverzorgingsproduct dat je hebt:

Heb ik dit de afgelopen 2 maanden gebruikt?

Is na het gebruik van dit product de conditie van mijn huid zichtbaar verbeterd?

Voel ik me gelukkiger/ zelfverzekerder na het gebruik van dit product?

Als het antwoord op deze vragen 'nee' is, dan is het duidelijk dat je dat product niet echt nodig hebt. Controleer in dit geval de vervaldatum, textuur en geur om er zeker van te zijn dat ze nog steeds bruikbaar zijn. Als je er 100% zeker van bent dat het nog steeds veilig is om ze te gebruiken, geef ze dan aan een familielid of een goede vriendin die er baat bij kan hebben. Zo niet dan kan je ze weggooien en geniet je van de extra ruimte die je in je badkamerkast hebt.

Gebruik multifunctionele huidverzorgingsproducten

Natuurlijke zepen

Castile- en olijfoliezeep worden voornamelijk gebruikt voor het wassen van handen en lichaam. Ze zijn gemaakt met natuurlijke oliën, en daardoor zeer effectief om je huid schoon te houden en te voeden met hydraterende voedingsstoffen. Je hebt dus niet langer twee verschillende producten nodig voor het wassen van je handen en je lichaam!

Castille zeep kan het hoofdingrediënt zijn van je doe-het-zelf-afwasmiddel of een ander schoonmaakmiddel zoals bijvoorbeeld een vloerreiniger. Je kunt het eenvoudig combineren met gedemineraliseerd water en daarbij kan je een paar druppels etherische citroengras olie toevoegen voor een frisse geur.

Olijfoliezeep kan ook als afwasmiddel worden gebruikt. Wrijf je afwasspons op de vaste zeep en doe vervolgens de afwas zoals je gewend bent.

Wil je minder producten in huis hebben om zowel je lichaam als je huis te kunnen verzorgen en schoonmaken, koop dan je eigen vloeibare castile zeep of vaste olijfolie zeep. Je krijgt niet alleen meer ruimte in de keuken en badkamer, maar je helpt ook het milieu te beschermen door natuurlijke producten te gebruiken en minder plastic te verspillen.

Natuurlijke zeep

Lotion bars

Lotion bars kunnen worden gebruikt voor het kalmeren van droge handen en lichaam en voor het herstellen van beschadigde haarpunten. Je kunt er ook met één vinger over wrijven en de lotion op je lippen aanbrengen om ze zacht te houden.

Bestel onze natuurlijke lotion bars en bespaar tijd en geld doordat je niet meer vier verschillende hydraterende producten moet kopen voor lichaam, handen, haar en lippen. Laat ze op je nachtkastje liggen om je huid te verwennen voordat je naar bed gaat of draag ze bij je om je huid snel te hydrateren wanneer dat nodig is.

Lotion Bar

Rozenwater

Naast het herstellen van de pH en het diep reinigen van de huid, helpt rozenwater ook om irritatie en littekens te verminderen. Het kan ook zeer effectief zijn bij het voorkomen van verouderingseffecten. Zo kan rozenwater worden gebruikt als een reiniger, toner, herstellend- en antiverouderingsproduct.

Begin met het gebruik van natuurlijk rozenwater en je lijst met essentiële huidverzorgingsproducten zal aanzienlijk worden verminderd, terwijl je huid nog steeds gezond en glanzend zal zijn.

Rozenwater

Havermout face wash en masker

Onze natuurlijke havermout face wash kan elke ochtend worden gebruikt om overtollige oliën en vuil te verwijderen, maar ook als wekelijks gezichtsmasker. De mix van havermoutpoeder met kaolienklei kan een zeer efficiënte behandeling zijn voor puistjes en acne, terwijl de kokosmelk poeder de huid hydrateert.

Bestel je natuurlijke face wash om twee van de meest essentiële stappen in een huidverzorgingsroutine te combineren: reiniging en gezichtsmasker.

Face wash

Kokosolie

Kokosolie is een van de meest populaire plantaardige oliën vanwege de veelzijdige eigenschappen. Voor degenen die last hebben van een diep gebarsten en droge huid, kan kokosolie de oplossing zijn, omdat het een zeer rijke vocht inbrengende crème is. Het kan worden gebruikt als een hydraterend haarmasker voor droog haar en als een zachte oogmake-up remover.

Bovendien kan kokosolie worden gebruikt voor het bakken en braden van voedsel als een gezonder alternatief voor andere plantaardige oliën die bij verhitting giftig kunnen zijn (zoals zonnebloemolie).

Wil je meer ruimte in je keuken- en badkamerkastjes? Koop dan kokosolie en je zult snel merken dat je veel producten in huis hebt die je hiermee kan vervangen.

Kokosolie

Tenslotte, beloon jezelf voor het opruimen van je badkamer met een heerlijk doe-het-zelf-gezichtsmasker!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • DIYS Soap op TV
    10 / May / 2021

    Ioana Hotoiu - 03 / Jun / 2020

    DIYS Soap op TV

  • DIY Shampoo en Conditioner
    08 / Apr / 2021

    Ioana Hotoiu - 03 / Jun / 2020

    DIY Shampoo en Conditioner

  • DIY Amandel Koffie Body Scrub Recept
    22 / Mar / 2021

    Ioana Hotoiu - 03 / Jun / 2020

    DIY Amandel Koffie Body Scrub Recept

  • 5 natuurlijke oplossingen voor donkere kringen onder je ogen
    06 / Oct / 2020

    Ioana Hotoiu - 03 / Jun / 2020

    5 natuurlijke oplossingen voor donkere kringen onder je ogen

  • Musthaves voor je huid in de zomer!
    12 / Jun / 2020

    Ioana Hotoiu - 03 / Jun / 2020

    Musthaves voor je huid in de zomer!

  • Versimpel je beauty routine
    03 / Jun / 2020

    Ioana Hotoiu - 03 / Jun / 2020

    Versimpel je beauty routine

  • Ontspannen Avondroutine
    19 / May / 2020

    Ioana Hotoiu - 03 / Jun / 2020

    Ontspannen Avondroutine

  • Droge handen tips
    06 / May / 2020

    Ioana Hotoiu - 03 / Jun / 2020

    Droge handen tips

  • DIY Recepten Gezichtsmasker Maken
    16 / Apr / 2020

    Ioana Hotoiu - 03 / Jun / 2020

    DIY Recepten Gezichtsmasker Maken

  • 7 lifestyle tips voor een mooiere huid
    08 / Apr / 2020

    Ioana Hotoiu - 03 / Jun / 2020

    7 lifestyle tips voor een mooiere huid

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
DIYS Soap 9.6 / 10 - 156 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »