Konjac Spons

Konjac Spons

De nieuwe trend in facial cleaning: 100% natuurlijke Konjac Facial Sponge. De sponzen zijn geschikt voor alle huidtypen en werken als gezichtsreinigers. Zeep of andere reinigingsproducten zijn niet meer nodig!

 Spons als gezichtsreiniger

De Konjac spons is zacht en vriendelijk, de spons verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid en laat een beschermende laag achter om je huid te voeden en te beschermen. Perfect voor het schoonmaken van de meest gevoelige huid. En je hebt geen gezichtsreinigier of zeep meer nodig! 

 

Konnyuku

De  Konjac Facial Sponge is gemaakt van het natuurlijke materiaal Konjac (In Japan bekend als Konnyuku). Konjac is een natuurlijke plant en wordt op grote schaal gebruikt als een medisch en eetbaar product. Konjac is een populaire en gezonde groente in Korea en Japan. 

 

Sashimi van Konjac

 

Konjac plant 

De Konjac (Amorphophallus konjac) is een plant uit de tropen. Hij is knolvormend, en behoord tot de kruidachtige planten uit de aronskelkfamilie die van nature voorkomt in de warme streken van Japan, China en Indonesië. Deze vaste plant is tot wel 25 cm breed en geeft tot een 600g zware wortelknol. 

 

Konjac Plant

 

Sponzen 

De Konjac sponzen worden gemaakt van de grote wortelknol. DIY Soap heeft verschillende soorten Konjac sponzen, het verschil zit in het toevoegen van mineraalrijke extracten. Deze mineralen maken de Konjac sponzen tot het passende product voor je huid. 

 

Soorten Konjac sponzen:

  • Witte spons, All Skin Types (zonder toevoegingen)
  • Groene spons, Combination Skin (groene klei)
  • Zwarte spons, Oily and Acne Prone Skin (houtskool)
  • Oranje spons, Mature Skin (aziatische klei)
  • Rode spons, Dry & Sensitive Skin (rode klei)

 

Zwarte Konjac SponsOranje Konjac Spons

Groene Konjac SponsGroene Konjac Spons

 

Hoe gebruik ik mijn spons?

Konjac sponzen zijn heel erg zacht. Ze zijn zachter dan gezichtsscrubs en zijn hierdoor ideaal om op milde wijze dagelijks dode huidcellen te verwijderen. Daarnaast werkt de Konjac Sponge ook als gezichtsreiniger en als gezichtsmake-up verwijderaar. Gebruik de spons met water en met of zonder gezichtsreiniger om je gezicht te reinigen. Door de milde scrub gaat je gezicht stralen! De spons is ongeveer 8 cm - 3,5 cm in diameter. 

De Konjac sponzen kunnen met de juiste verzorging tot 3 maanden goed blijven.

 

TIP: Giet af en toe kokend water over je spons heen, dan worden alle bacterieën gedood en gaat je spons nog langer mee. 

 

Konjac Spons

Visit Webshop

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »