• Bestel voor 15.30 u, Morgen in huis
  • GRATIS verzending vanaf €60
  • Handgemaakt & Duurzaam

9.6Out of 419 Reviews

Elisa Vanmeenen - 09 / Nov / 2017

Onze eerste DIY Soap ambassadrice

Veerle Goossens (24 jaar) is naast wielrenster ook model en onderneemster. Lees hier meer over deze inspirerende vrouw en onze eerste DIY Soap ambassadrice!

Onze eerste DIY Soap ambassadrice
Blog DIYS Soap

ONZE EERSTE DIY SOAP AMBASSADRICE

Wie fan is van de wielersport kent haar ongetwijfeld: Veerle Goossens. Veerle is een jonge vrouw van 24 en is naast wielrenster ook model en onderneemster. Omdat haar lichaam constant onder druk staat, zijn momenten van pure rust voor Veerle enorm belangrijk. Het is dan ook van uiterst belang dat ze haar lichaam goed verzorgt en daarvoor gebruikt ze maar al te graag de producten van DIY Soap.

 

BEZIGE BIJ

Het wielrennen kreeg Veerle van haar broer mee, die nadat hij stopte met voetbal op zoek ging naar een nieuwe sport. Ze gingen samen naar de wielerbaan van RTC Buitenlust in Helmond en daar was Veerle al gauw verkocht. Haar broer koos uiteindelijk voor een andere sport, maar Veerle zelf kon haar enthousiasme niet bedwingen. Al vanaf jonge leeftijd rijdt ze niet alleen wedstrijden op de weg, maar rijdt ze ook in het veld.

 Veerle Goossens by Dieter Jans

 

Veerle is zoveel jaar later niet alleen een getalenteerd wielrenster, ze zet zich ook op een ander vlak in voor het vrouwenwielrennen, namelijk met haar eigen webshop en bij het wielerkledingmerk Bodhi Cycling. Omdat het productaanbod van wielerkleding voor vrouwen achterbleef bij de mannen, besloot Veerle daar zelf iets aan te veranderen.

 

‘Ik probeer een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden en ben daarnaast ook bezig met het ontwikkelen van enkele eigen designs. Smaken verschillen en kleding hoeft voor heel veel vrouwen niet per se roze te zijn. Ik streef ernaar om met Vcycling de allerleukste, comfortabelste en mooiste wielerkleding aan te bieden. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om mijn ervaring te delen en zie het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat iedere vrouw in de perfecte outfit zelfverzekerd op de fiets kan stappen.’

Naast wielrenster en ondernemer is Veerle inmiddels ook nog model. Voor DIY Soap poseerde ze dan ook onlangs met enkele producten.

 Veerle Goossens by Dieter Jans 

DIY SOAP AMBASSADRICE

Omdat Veerle altijd in topvorm moet zijn, is het voor haar enorm belangrijk om te weten wat ze op haar huid smeert. Hiernaast vindt ze het ook nog eens interessant en leuk!

Je kunt bij DIY Soap kiezen voor 'kant en klare' producten, maar ook voor items die je zelf klaar maakt. Wanneer ik met dat laatste aan de slag gaat, krijg ik een vers en puur/natuurlijk gevoel. Ik weet daardoor namelijk precies wat er in zit en het klinkt misschien vreemd, maar het is net zoals met appeltaart die je zelf bakt, of in de supermarkt koopt, wanneer je het zelf maakt is het toch net even iets lekkerder.“ 

 Veerle Goossens by Dieter Jans

 

Zoals reeds aangegeven is Veerle ook vaak te druk voor een uitgebreide pamperroutine. Als ze een rustdag heeft of bijvoorbeeld even lekker op vakantie is, neemt ze graag wat meer tijd voor dingen als het smeren van een body cream. Toch probeert ze van producten waarin shea butter zit wat regelmatiger gebruik te maken. Veerle heeft namelijk last van een gevoelige huid. Het extra verzorgen van bijvoorbeeld haar knieholtes of andere plekjes die snel last hebben van eczeem, kan voor haar wonderen doen.

 

De producten van DIY Soap ontdekte ze dankzij een artikel in de Santé. Hierin stond beschreven dat de body scrub het afvoeren van afvalstoffen stimuleert. Dat is voor Veerle als sporter super interessant, want die wil je natuurlijk zo min mogelijk in je lichaam hebben. Ook over het concept van DIY Soap spreekt Veerle erg lovend:

 

“Het concept van DIY Soap vind ik enorm interessant. Vers, natuurlijk en een leuke verpakking die ook nog eens duurzaam is. De producten van DIY Soap zijn geen massaproductie, het is met zorg gemaakt. Die persoonlijkheid en versheid vind je niet snel terug in een winkel, waar alles vaak kant en klaar is en waar je vaak niet weet wat er nu precies inzit.”

 

Veerle Goossens by Dieter Jans 

Ondertussen heeft onze kersverse ambassadrice al met meerdere producten mogen kennis maken. Ze is vooral fan van de producten met kokos maar als ze een favoriet moet kiezen, gaat ze toch voor de Shea Butter To The Rescue.

 

“Een aantal weken geleden vertrok ik op trainingskamp en ik wilde toch graag mijn eigen creme meenemen. Ik heb een van jullie kleinere potjes genomen waar een ingredient in zat, daar heb ik een beetje creme in gedaan. En wauw daar ben ik zoooo blij mee geweest! Elke avond heb ik dit gesmeerd als nachtcrème (ik was namelijk mijn dagcrème vergeten), maar ook op schrale plekjes en zelfs een keer als conditioner gebruikt. Dat is het voordeel als je 1 creme voor meerdere dingen kunt gebruiken.”

 

Deze winter zullen we ongetwijfeld meer van Veerle horen. Nu het wat kouder wordt, wordt alles ook weer wat schraler en droger. Ze merkt dan ook dat ze de DIY Soap producten meer gebruikt dan wanneer het wat warmer is. 

 

Om af te sluiten nog enkele lovende woorden van Veerle:

“Ik vind jullie producten trouwens een super goede cadeau tip! Als je iets persoonlijks wilt geven dat niet zo standaard is als de bekende  cosmetica merken, is dit een super leuk alternatief. Neem dan een item dat je zelf moet klaarmaken. In het begin denk je misschien dat het een 'gedoe' is. Maar het is echt in een mum van tijd klaar en vervolgens heerlijk vers.” 

-Special thanks to Dieter Jans for the beautiful pictures! -

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • DIYS Soap op TV
    10 / May / 2021

    Elisa Vanmeenen - 09 / Nov / 2017

    DIYS Soap op TV

  • DIY Shampoo en Conditioner
    08 / Apr / 2021

    Elisa Vanmeenen - 09 / Nov / 2017

    DIY Shampoo en Conditioner

  • DIY Amandel Koffie Body Scrub Recept
    22 / Mar / 2021

    Elisa Vanmeenen - 09 / Nov / 2017

    DIY Amandel Koffie Body Scrub Recept

  • 5 natuurlijke oplossingen voor donkere kringen onder je ogen
    06 / Oct / 2020

    Elisa Vanmeenen - 09 / Nov / 2017

    5 natuurlijke oplossingen voor donkere kringen onder je ogen

  • Musthaves voor je huid in de zomer!
    12 / Jun / 2020

    Elisa Vanmeenen - 09 / Nov / 2017

    Musthaves voor je huid in de zomer!

  • Versimpel je beauty routine
    03 / Jun / 2020

    Elisa Vanmeenen - 09 / Nov / 2017

    Versimpel je beauty routine

  • Ontspannen Avondroutine
    19 / May / 2020

    Elisa Vanmeenen - 09 / Nov / 2017

    Ontspannen Avondroutine

  • Droge handen tips
    06 / May / 2020

    Elisa Vanmeenen - 09 / Nov / 2017

    Droge handen tips

  • DIY Recepten Gezichtsmasker Maken
    16 / Apr / 2020

    Elisa Vanmeenen - 09 / Nov / 2017

    DIY Recepten Gezichtsmasker Maken

  • 7 lifestyle tips voor een mooiere huid
    08 / Apr / 2020

    Elisa Vanmeenen - 09 / Nov / 2017

    7 lifestyle tips voor een mooiere huid

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
DIYS Soap 9.6 / 10 - 156 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »