• Bestel voor 15.30 u, Morgen in huis
  • GRATIS verzending vanaf €60
  • Handgemaakt & Duurzaam

9.6Out of 419 Reviews

Danielle van de Vlag - 18 / Jul / 2019

Shampoo Bar

Shampoo in een bar. Makkelijk in gebruik, fijn voor je haar en geen plastic flessen meer om weg te gooien!

Shampoo Bar
Blog DIYS Soap

Shampoo Bar 

Misschien heb je er al wel van gehoord: de Shampoo bar. Dit is shampoo in de vorm van een zeep. Shampoo bars kan je direct kunt gebruiken om je haren mee te wassen. Klinkt misschien wat gek, maar het is echt een uitvinding. De shampoo in een bar is heel handig in gebruik en vooral ideaal wanneer je op reis gaat. Hiernaast is het beter voor het milieu, want je hoeft geen lege plastic shampoo flessen meer weg te gooien. Goede reden dus om een shampoo bar te gebruiken. 
 

shampoo bar

Shampoo Bar Kopen

Wanneer je op reis gaat wil je zo min mogelijk spullen meenemen. Deze shampoo bars zijn ideaal voor wanneer je onderweg bent of op vakantie gaat. Ze zijn niet vloeibaar dus perfect te gebruiken in je (hand)bagage, je hebt geen kans op lekkende shampoo flessen in je tas of koffer. Hiernaast zitten er ingrediënten van een conditioner in verwerkt zodat je geen extra flessen nodig hebt, ruimtebesparend voor je koffer dus. Wanneer je op vakantie gaat naar de zon kan je haar wel extra verzorging en bescherming gebruiken. Chloorwater, zon en zeewater drogen het haar snel uit, waardoor het dof en droog wordt. Ideaal om je droge en beschadigde lokken te verzorgen en beschermen tijdens je vakantie met een shampoo bar afgestemd op jouw haartype. Kijk hier welke shampoo bar past bij jouw haartype. 

Shampoo Bar

Shampoo zonder plastic fles

Minstens 80 procent van de inhoud van een shampoofles bestaat uit water, maar water stroomt natuurlijk ook gewoon uit de douche. Niet alleen hoef je geen plastic flessen meer weg te gooien als je overstapt naar een shampoo bar, maar je bespaart ook nog eens water. Als elk huishouden eens per maand een nieuwe shampoo in een fles koopt, gaan er jaarlijks ongeveer 84 miljoen plastic flessen over de toonbank. Als iedereen over zou stappen op shampoo bars zouden we dus met z'n allen heel veel plastic flessen kunnen besparen!

Natuurlijke shampoo

De plantaardige shampoo bars hebben een reinigende en verzorgende werking door de glycerine de die shampoo bar bevat. Het is een feestje om je haren te wassen met deze shampoo in een reep. De geur van rozemarijn, bergamot, aloë vera, zoete sinaasappel, dennen etc. geven een verfrissend en verkwikkend moment, gewoon in je eigen badkamer! In de shampoo bars zijn ingrediënten van een conditioner verwerkt waardoor je haar optimaal gevoed en beschermt wordt. Door de plantaardige basis geeft het niet de zachtheid die je van een conditioner gewend bent, maar het haar is wel optimaal gereinigd en beschermd. Het haar wordt niet slap en futloos, maar krijgt juist meer volume en energie. 

Hoe gebruik je een shampoo bar?

De shampoo bar is eenvoudig in gebruik. Maak je haar vochtig onder de douche, wrijf daarna de shampoo bar over je haar en hoofdhuid. De shampoo bar gaat vanzelf schuimen. Wrijf het lekker door je haar en over je hoofdhuid en spoel het daarna af met (lauw)warm water. Wanneer je het nodig vindt om een conditioner te gebruiken, dan kan dat natuurlijk. Laat de shampoo bar na gebruik drogen in een zeepbakje. Voor onderweg zou je de shampoo bar mee kunnen nemen in dit mooie bamboe reis zeepbakje, maar heb je nog minder plek in je bagage, dan zou je hem ook in een washandje mee kunnen nemen. 
 
Haarzeep

Haarzeep

 
Bij DIYS Soap verkopen wij zowel 100% natuurlijke haarzeep als shampoo bars. Wat is het verschil tussen een haarzeep en een shampoo bar? De haarzeep is 100% natuurlijk en wordt op dezelfde manier gemaakt als zeep. Hierdoor is de haarzeep geschikt om zowel voor haar als lichaam te gebruiken. De haarzeep kan het haar wel een beetje uitdrogen en daarom raden wij het vooral aan voor normaal tot vet haar. De haarzeep kan wel heel geschikt zijn voor mensen met een problematische en gevoelige hoofdhuid door de natuurlijke oliën en extra toegevoegde rozemarijn olie. Omdat de haarzeep 100% natuurlijk is, is deze minder lang houdbaar dan een shampoo bar. 
 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • DIYS Soap op TV
    10 / May / 2021

    Danielle van de Vlag - 18 / Jul / 2019

    DIYS Soap op TV

  • DIY Shampoo en Conditioner
    08 / Apr / 2021

    Danielle van de Vlag - 18 / Jul / 2019

    DIY Shampoo en Conditioner

  • DIY Amandel Koffie Body Scrub Recept
    22 / Mar / 2021

    Danielle van de Vlag - 18 / Jul / 2019

    DIY Amandel Koffie Body Scrub Recept

  • 5 natuurlijke oplossingen voor donkere kringen onder je ogen
    06 / Oct / 2020

    Danielle van de Vlag - 18 / Jul / 2019

    5 natuurlijke oplossingen voor donkere kringen onder je ogen

  • Musthaves voor je huid in de zomer!
    12 / Jun / 2020

    Danielle van de Vlag - 18 / Jul / 2019

    Musthaves voor je huid in de zomer!

  • Versimpel je beauty routine
    03 / Jun / 2020

    Danielle van de Vlag - 18 / Jul / 2019

    Versimpel je beauty routine

  • Ontspannen Avondroutine
    19 / May / 2020

    Danielle van de Vlag - 18 / Jul / 2019

    Ontspannen Avondroutine

  • Droge handen tips
    06 / May / 2020

    Danielle van de Vlag - 18 / Jul / 2019

    Droge handen tips

  • DIY Recepten Gezichtsmasker Maken
    16 / Apr / 2020

    Danielle van de Vlag - 18 / Jul / 2019

    DIY Recepten Gezichtsmasker Maken

  • 7 lifestyle tips voor een mooiere huid
    08 / Apr / 2020

    Danielle van de Vlag - 18 / Jul / 2019

    7 lifestyle tips voor een mooiere huid

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
DIYS Soap 9.6 / 10 - 156 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »